i stop when i'm at the top

Konstaterade idag med Bilenbergs retard flicka att vi är helt som syskon,är jävla glesa kinar och slåss!Tycker endå jätte myki om henne.Emilia kom då till mig idag först chilla vi hårt för Engberg kom hit och fixa på pv:n.Sen tog vi en träff med Vidde o company och sen minilänk med Elin och Bamse!ONSE

Hej alla.

Har några vakcra ord att säga om min kära vän Emilia. Hon är den bästa tjejen på jorden och jag avgudar henne såå! ♥♥♥ Älskar dig Emilia!

a lie is nothing but a lie about a lie is something.

Sitter hos bilenbergs vidde for just och nu ska vi avnjuta vår delikatess spaghetti med köttfärssås,mästerkocken Madsén fick komma till undsättning.Sen ska vi se på Nothing Hill och chilla hårt...

seems like life will go on forever

Allt är smått deprimerande och grått just nu...Dagarna är precis lika hela tiden och jag har en sak klart för mig,jag tänker int bo här hela livet.Tur slipper man dethär asiga vädret om 4 dagar. Idag efter skolan blev det Bilenbergs place med vidde,ei paha!
Nu blir det Gossip Girl och vindruvor ♥
308061_192162204182225_192161920848920_476495_7129372_n_large

löl

Anonym

fan av du e ful på denhä bilden. helt som om du sku va nån gammal ruti kärring. Aimen justde, du e ju en gammal rutten kärring! haha.

verkar som att nån är lite avundsjuk?tur så är jag inte sån som tar åt mig av såna som inte har så mycket annat att göra en söndag kväll än att skicka någå skit på andras bloggar! Men tack för komentaren fick mig iallafall ett gott skratt :)
-
Dagen har faktiskt varit bra,varit ut och gå med emma sett på film med mamma och sara,träffat robin och hälsat på hos bilenbergs.Efter 4 dagar har äntligen gossip girl 2:a säsongen laddas ner,helt snabbt netti har vi ju :)

friends

kom just hem från Elins kvällen har varit fylld med drama och drama,men om man ser efter vart vi bor så är det int så konstigt.På dagen hälsade vi ju på till Dragsvik,det var kiva att få se hur dom har det ju eftersom min bror kommer spendera kanske mycket tid där.
-
Har nu fått idén att jag efter högstadiet skulle gå kocklinjen sen milin och sen polisskolan och så är jag färdigutbildad.Jag tyckte det var så tufft att det var en så stark gemenskap där att alla håller ihop och så får man ju vänner för livet som är ett stort +! Detta är ju såklart bara en dröm skulle aldrig klara av militären skulle nog breaka mig totalt!

make them wonder why you're still smiling

Vaknade just sku nog ha smaka att sova lite längre menmen.Igår for jag hem från skolan efter två timmar eftersom jag hade en hemsk huvudvärk vet inte om det berodde på vädret..Så jag fick inte gå ut nånstans,det var faktiskt skönt att bara se på film och umgås med mamma.Idag ska vi då hälsa på Robin till Dragsvik och senare beger jag mig till Elins :)

Destiny is for losers.It's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen. - Blair Waldorf


-


with friends like these who needs armies

kom just hem från en husvisning från snapertuna,där var jag med elin och hennes mamma.Kommer sakna elin lite för mycket om hon flyttar nog för att det är 10 min ifrån stan och vi går i samma skola men endå.Snart blir det väl gossip girl eller nåt liknade. Chacha

the end

Idag blev det bilenbergs med ninni,anna och elin.Senare kom också vidde och mick dit :) Imoron ska vi på loppisrunda med elin och mimmi helt kul faktiskt,har värsta inspiration på att fynda!På lördag är det milibesök som gäller med Sofia och familjen ser faktiskt fram emot det men före helgen kommer 2 läsämnes dagar!

iPad update

Sitter här o chillar hos bilenberg och en vaner iPad jeeees

lets disappear for a moment

morotjoro idag kom ninni,mimmi och elin till mitt.Vi bakade en kladdkaka som blev allt annat än lyckat,tog foton och chilla hårt.Nu ska jag till mimmis o si på gossip girl!

trust me

skolan,sällskap till darins och chilla hårt med många olika människor är ett bra sätt att beskriva min dag på.Är som vanligt trött efter dagen så jag var väl kanske inte varit världens bästa sällskap idag,har inte så mycket annat att berätta.Jag kan int si min nya design som Mimmi♥ har lagat till mig.
nu läsa och sen sova-

just because i finally got over you,doesn't mean there aren't days when it all comes rushing back.


my biggest fear is growing up

Kom just hem från abc och snart ska jag fara till mimmis och si på film.Har idag också varit till blåbärsskogen med hela familjen i 2 timmar..Imoron är det ju skola igen,veckoslutet har gått för snabbt har int hunnit göra någånting som jag borde ha gjort utan ist. bara varit,helt skönt det med!

det är ju bara 2 veckor tills jag far ifrån alla bekymmer och skämmer bort mig med sol i en vecka med alle!


Tumblr_lq5er7hh6t1qllkqzo1_500_large
Tumblr_kxfymddzvv1qadknpo1_1280_large


forget what hurt you in the past but never forget what it taught you

Har varit med Mimmi,Anna,Ninni och Elin ungefär hela kvällen.Har nog haft roligt.Imorgon har jag ingenting planerat förutom att fara på kaffe med Sofia och Robin på dagen.Har gått omkring med en tryckande huvudvärk hela kvällen......mysit

nu gossip girl o sen sova :)


september 2010


we are family

Ja som jag skrev i förra inlägget som handlar om donna så är jag sjukt trött hela tiden och det är jobbit.efter skolan blev jag i stan med elin for ti kotipizza och sånt.Sen kom jag hem och såg på Gossip Girl,det är faktiskt ganska löjligt och teinit program.Har hela dagen varit på jätte bra humör men efter skolan slutade så for det ner till motsatsen,orkar int göra någånting förutom att kanske fara på en långlänk med Donna senare (om jag orkar) Nu ska jag spela lite och sen blir det väl film!

saknar min bror helt sjukt mycket.tror att jag lider mera att han är borta än han själv!




jag kan int dricka normalt...


you got a problem with me just say

gårdagen spenderades i stan och i parken med elin o. company.Kom just från Mimmis och ska dit tillbaka med hon vidde och ville!Skoldagen var hemsk,vet int hur jag ska klara 2 år i dendär skolan...fäen



i'm not dead

har sån jävla huvudvärk så måst sova snart!Imoron börjar ju skolan........


it's summertime!

denhär sommaren har varit helt sjukt bra så jag vill bara int att den ska ta slut.Jag har fått så många nya vänner och bekantskaper.Tack för en oförglömlig sommar!



denhär flickan är underbar.älskar dig!

såhär charmig var man på amandas stuga. Janni!


emilia!


Elin,Helmer och Vidde!


älskar!

ninni!

krister och teemu (bilden är fotad av mig) ;)


linda!

emma!

min kamera har varit för lite i bruk har tex ingen bild på mig och amanda?!och flera nog men dethär  får duga


don´t be a drag just be a queen

kom just hem från elin!hade nog kiva där skulle bara vilja bli längre ännu,men man ska väl sluta när det är som bäst?
Imoron ska jag hitta på någå med Robin och Sofia på dagen och på kvällen så är det Alle som gäller,int kan man klaga.Nu ska jag ladda ner en film och sen o sova!


Tumblr_lps6hua5my1qdrarlo1_500_large

right now

Ska snart börja packa till pappas för jag blir utjagad härifrån när Robin kommer hem.Senare ska jag träffa Emma och sen kanske andra människor också,men jag ska mest ta de lugnt idag för imoron blir det Elins på kvällen :) 

Finns människor som jag saknar så jävla mycket som jag int har haft möjlighet att träffa så mycket på sommaren så det ska bli skönt att se dom när skolan börjar dvs. om 4 dagar,sjukt men en sak är ett + ingen kan kalla mig tapp mera (y)



gissa ljudnivån när Redrama började sjunga med Anna Abreu som förband på Enrique konserten!

stay awesome

har hänt lite alltmöjligt under kvällen,har nolat ut mig tillräckligt genom att jaga cesar med dammsugarn i ungefär hela lägenheten,skrattat åt min sjuka humorn och haft roligt.Nu blir det säkert så att jag far och sova så småningom för imoron är en lång dag,har inget planerat men jag borde nog göra något kul,får se vad jag kommer på :)

there's always that one person who can send you a text and cause you to smile instantly


all i wanna do is

omnom håller på att baka kladdmuffins,och som det ser ut nu så blir dom lyckade!Ska nu baka klart och sen se på Män som hatar kvinnor med syster och jessy :)



alltså va e juttun me mina ögon? ._.



sugarsugar

kom just hem från elins och nu ska jag ut på en länk i det härliga regnet med emma!Har saras ipod som är fylld med bra musik så jag kan lyssna på den om emma blir för mycket...





¨

destroy what destroys you

planerna för idag är klara,blir att fara o si på film till elins orkar int hålla på med så mycket såhär i slutet av sommaren.Helgen är oklar men jag vill hitta på någå kul vet int ennu vad men jag hittar alltid på något.Jag for inte till Amandas igår hur mycket jag än ville,en annan gång bara.







don't worry,be happy

sitter just nu här med elin och vi ska snart si på film.idag har jag varit till shell med syster och jessy.Senare ska vi väl dra ut oss är ensam hemma några dagar så det är helt nais. men nu film ;)

fake friends are like your shadow,they follow you in the sun,but leave your side when it gets dark


live today think tomorrow

har varit med elin hela dagen inte gjort så mycket annat,träffat robin och sånt kiva.Planerna var att janni,emma och alle sku till amanda imoron men jag får se hur det blir med det planerna krockar som vanligt.Har blivit beroende av solsidan igen så det får bli mitt tidsfördriv tills jag somnar,orkar int fundera på någå blir oftast bara skit då.tack och gonatt!



always

var idag till Darins med Sara,Alle och Emma,vi såg många bekanta ansikten faktiskt tex. retarden Amanda som sa att hon int kund joina eftersom hon var barnvakt.. Efter det stack jag och Emma till henne och spelade i några timmar och pratade lite!Ikväll ska jag ut och gå med Amanda och kanske Alle det återstår att se :)




nextime?there won't be a nextime

typisk söndag,sovd till halv 2,träffa Elin,sku o simma men amanda fick migrän och alle sku ut o gå så kom hem satt på myskläder koka te och satt mig i soffan och såg på Maria Wern med mamma och Sara.Imoron kommer Alle hit på dagen så ska vi försöka hitta på någåt i denhär döda stan.Senare kanske simning? :)

helt sjukt att skolan börjar om 9 dagar,nog för att jag har gjort ganska mycket dethär sommarlovet så skulle jag nog kunna ha ledit lika länge till.



saknar denna brud!

one day your life will flash before your eyes make sure it's worth watching

ändrade planer for hem från elin lite före 12 och sitter nu med emma och konstaterar att jag måst catcha upp med amanda,alle och janni här nåndag!Nu blir det chips och godis med emma normipäivä dvs :)

the shit you hear about me might be true,but then again it might be as fake as the bitch who told you - Lil Wayne



masterchef #1

känner mig så jävla respekterad i dethär holmströms huset.. först står man o lagar mat ti 2 skitungar i cirka en halvtimma sen slänger dom den för att dom tycker att de e bränt hoho!Ring till mig bara om ni ska ha personlig kock! Snart blir de väl bastu och ohälsosam mat,men de sket vi i.. händer it så myki annat intresant idag men nu diska moro..
Z216050373_large

please don't stay in touch

när allt är som värst vill man bara sätta täcket över huvudet stänga av telefonen och bara sova och skämmas över allt man gjort.

i can be you're hero baby!




bamse du gör mitt liv så speciellt
före jag träffade dig visste jag inte vad kärlek var
nu är du allt jag tänker på och du är underbar
jag kan alltid prata med dig och du ger dom bästa råden
du ger mitt liv en guldkant! ♥

i´m going to jersey shore bitch!

kom just hem från seudon och nu är det Jersey shore med elin!
lite bruna har man nog fått från dagens solning,ei paha ;)

right now




såhär söter o fräscher e man idag!ändrade planer sol och musik,int ede helt fel det heller! :)


she turned her cant's to cans and her dreams into plans.

idag ska jag och elin laga bärbananskum som vi laga i  hussan för en tid sen.Sku ha lust att träffa alle men hon är i stugan så...



feel love

for hem och sova idag endå för att jag fick ett gulligt medelande av min syster som ville att jag skulle komma hem och se på film med henne så why not? men dagen var chill såg först på film med elin o. company och for och träffa dendär bilenberg ett varv,int kan man klaga.Nu blir de väl film och sen natt.


:)

vakna just av att elin ringd och ville att jag skulle vakna,så nu ska vi ut med hundarna och sen till stan på pizza :)
Ikväll blir det Elins övernatten då,skräckfilm och ansiktsmasker står på schemat!


Tumblr_lp989ic2mk1qjriz3o1_500_large

weheartit

Emma Lundström


i pretend that it's not bothering me while it's actually killing me

länge sen jag träffade dendär mimmi,riktigt trevligt hade vi och man fick sig lite avpratad som vanligt!kom hem runt 11 tiden poppade popcorn satt mig på datorn med emma och snart ska vi geima,int kan man klaga!

Elin fick feber idag så imoron blir det hennes övernatten ei paha!




living to fast

dagen spenderades ju i hesa,efter 6 timmars shopping är man smått trött.Nu ska jag ladda ner en film,sen träffa mimmi en stund :)

best way to not get your heart broken,is to pretend that you don't have one. - Charlie Seen


Tumblr_li2pd2xkob1qb7ul8o1_400_large


let's do it

Jag har varit jävla trött hela dan,har hunnit varit och simmat med elin,sander och engberg,varit hos elin med krister
och så har jag chilla med emma en stund på kvällen.Imorgon är det hesa med elin och sander,ska bli riktigt kiva :)

 Alle ring aldri så ja blev sur och for till elins :)

''That's the best revenge of all: happiness. Nothing drives people crazier than seeing someone have a good fucking life'' - Chuck Palahniuk

 

sara

grattis på 21-årsdagen min fina syster älskar dig !


i wont let him down

Dagen har varit bra ! for till canny med elin hälsa på när sander jobba och vänta i s-market på skjuts till svedja och såg människor man inte sett på en tid,kul! Planerna för imorgon är att träffa alle, få ihop pengar till shoppingen på onsdag genom att jobba i trädgården och försöka dra ut mig ett varv. Avslutar detta inlägg med en ljuvlig låt :)




you

Tumblr_lp8y8ekzuv1qj15vio1_400_large

don't underestimate the things that i will do

Nu ska jag så småningom fara till Elins och sen ska vi till stan och göra några ärenden , vårt vakio blir väl att fara till canny  sen till butiken och sen att bara sitta och tala , int kan man klaga ! senare kanske simning om vädret tillåter , eller så kanske film med emma , det återstår att se :)



Milk & Sugar


what are word if you really don't mean them

Jag vill börja blogga för att mina syskon ska kunna följa med mitt liv när dom inte är här hemma . Min bror är i militären och min syster ska börja skolan i huvudstaden om en månad , så dethär är mest för dom . Men också för att jag ska kunna titta tillbaks hit om kanske 1 eller 2 år och ha mina åsikter . Jag är inte bra på att beskriva mig själv men jag är väl som dom flesta flickor i min ålder? är med kompisar och har roligt för det mesta.


random fact

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Robin och Sara
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jo  
vem är farligast i din familj? - Jag om jag är på dåligt humör 
vem ser roligast ut i din familj? - Pappa  
vem är coolast? - Jag ,lätt! nej men Robin och Sara på olika sätt 
har ni något husdjur? - Jo 2 katter och hunden Donna 
vem har du mest gemensamt med? - Ingen av dom , eller humorn med Robin 
vem står för underhållningen? - Robin och Pappa
vem sover du oftast med? - Sara
roligaste kvällen med familjen? - länge sen alla var tillsammans! 
10 frågor om idag
vad har du gjort idag? -  Varit med Elin och varit till Svedja med alla möjliga :) 
vad ska du göra nu? - Se på film
har du gjort något dåligt idag? - höm nope ... 
vad har du ätit idag? - Mat :)
har du duschat idag? - Jepp
är du trött nu? - Nej faktiskt inte
vad händer i morgon ? - Bakning med Elin och stan tror jag :) 
går du i skolan? - Jö
har du varit i skolan idag? - Nej

- ÖVRIGT

Gillar du punk? - NEJ 
Har du sminkat dig idag? - Jo :)
Har du ett smeknam? - beror på hur man tar det , kallas ofta Madséns syrra av äldre . 
Vilket skulle du välja mellan att ha massor med bra vänner eller några bästa vänner? - Några få bästa vänner såklart!
Vad stör du dig på hos andra? - Jag stör mig på människor som talar skit och är allmänt falska!

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Jo
Vilket är ditt favoritband/artist? - blandat :)
Vad gillar du för musik? - somsagt blandat
KÄRLEK

Är du kär just nu? - Kär är inte det rätta ordet
Har du kysst någon idag? - Nepp
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Jens 
Hur länge höll det? - 1 vecka? :D
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans?- Ingen aning
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej :D


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0