a second chance does not always mean a happy ending

Jag lever och har fyllt fjorton!Firade min födis i Rosvik på startveckoslut med Anna,Nina och Elin och många fler

!

sitter nu i datasalen med Jessica och har finska,Martin och Helmer ville att jag skulle säga att dom också är här så....

This is my life

Igår for vi till bion och såg Johnny English med Vidde,Nino,Anna och Mimmi den var helt okej inget extra.Vaknade kvart före 1 och ska snart börja laga mig klar för att bege mig ut.Ikväll kommer Robin hem så det ska bli kul att träffa han.Lördagens planer är någolunda klara men annors vill jag inte ha någo detsumera planer för mitt höstlov!

:)

befinner mig hos elin som sover redan så jag får hitta på något kul ensam.

halleluja

Var just och träna med Alle så jag hoppade bara i dushen och nu ska jag ut och gå med Emma har ganska mycket att få ur mig just nu.

glömmer dig mer för varje dag

Idag har jag varit på kaffe till Emmas och Rikus mommo och träffat Elin o. company.Hann faktiskt se Robin ett varv så det var helt kul.Har också hunnit spela Sims och sett på Gossip så en helt chill söndag check.Har en hemsk dag imoron men på torsdag har vi ju höstlov,smakar nog!
fräsha&söta flickor

day 11

i min handväska-Pengar,Sminkväska,nycklar.Helt intressant nog

-

kom just hem från stan och sitter med Emma karkki och chips och ser på Titanic kvällen slutar antagligen med att jag kommer lipa.Imoron är mina planer oklara,Snapertuna eller inte det återstår att se.

day 9

En person som alltid ställer upp för mig-Finns otroligt många men en person som jag vet att alltid gör det blir nog min mamma,hon är helt klart bäst men lite irriterande ibland men vem är inte det ibland?

jees

igår var jag ninni och anna hos mimmis och lagade mat och kaka åt födelsedagsbarnet anna♥Vi hade det nog jätte roligt fast mimmi drog rage några gånger.Idag har jag varit i stan med Anna och Mimmi till lite över fyra.Jag skulle ha farit på zumba men Amanda hinner inte så det blir en lnk senare ist!

day 8

min första kärlek- Det var ungefär denhär tiden för ett år sen som jag var helt otroligt kär i en pojke,tyckte han var helt perfekt.Men orkade inte med hans funderingar så...

day 7

fobier-Jag har klaustrofobi dvs. att jag blir i panik när jag är i trånga utrymmen.


old one

day 6

beroende av-Jag är nog inte beroende av nån sak men jag är beroende av att ha pålitliga människor omkring mig om man kan säga så..

day 7

beroende av-Jag är nog inte beroende av nån sak men jag är beroende av att ha pålitliga människor omkring mig om man kan säga så..

just like a waving flag

Idag har jag träffat Anna och Vidde och umgåts med hela min familj,sällan det händer.Igår for jag Vidde,Emil och Anna till Snapertuna och hälsade på Elin i hennes nya hus,där var vi nån timme med henne och gjorde alltmöjlit.Skönt att jag också har helgens planer någolunda planerade!Just nu sitter jag och gör Annas födelsedagskort som blir helt fint faktiskt.

<3

sitter hemma med Anna och väntar på att Vidde ska ringa.Klockan 6 ska jag till Jannis med flickorna,kul!

day 5

en person jag inte kan leva utan-det blir nog Sara och Robin här!

don't care who sees

Kom just hem från Elins och jag har tidigare har jag varit på cruis med Sofia och Robin till Ekenäs!Jag har fått låna 4:ans säsong av Gossip Girl så nu tänker jag sätta mig här tills jag somnar och äta glass och popcorn♥

day 4

min närmaste killkompis-Jag har ingen aning,jag är ganska nära Peppe och Mavve(Fast dom kan vara otrolig störande)Vidde är också viktig.Ingen aning det finns många!

dag 03

Någon som alltid gör mig glad-Elin är bäst när hon är på bra humör,då gör hon mig glad.Eller Mimmi för med henne har jag ju alltid roligt!

day 2

Min allra bästa vän är nog Emma.Fast hon nuförtiden ägnar all sin lediga tid åt hennes pojkvän så älskar jag henne fördet.Hon känner mig bäst av alla och ibland har hon så jävla konstiga ideér.Men vad är nu där?
2008?

day one

1.Min största rädsla är att bli övergiven av folk jag älskar.
2.Jag fyller år om 25 dagar.
3.Har svårt att lita på andra.
4.Jag vill alltid veta vad folk menar med vad dom säger.
5.Har varit kär 2 gånger på riktigt

.

tagen av Anna!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0