never growing up

Idag efter skolan kom Mimmi till mitt så laga Engberg min pv,är stolt eftersom jag faktiskt kör helt okey!Försökte också lära mimmi och det gick ju sådär.Sen rusade jag iväg och träna en timme och sen kom jag hem till gossip girl och sims♥ Imorgon skulle jag hitta på något kuul med Elin också!

Let your smile change the world.Don't let the world change your smile.

-
Idag har varit en helt okej dag.Har gått till abc,sett på Scream 4:an hos mimmi med Anna,Vidde och Engberg,träffat min bror ett varv och varit hos Elins!Är så jävla slut efter allt cyklas och gåendes idag att det nog blir gossip girl i sängen nu!
emma 4 år tycker att jag var lite småsöt en gång i tiden

mo

kom just hem från skolan och snart ska jag till grannstaden,ska bli så kul att få träffa Linda idag!

I wanna scream till the words dry out.

Måste skriva av mig.Förrut behövde jag aldrig fundera på vem jag skulle ringa om jag hade problem,men nu känns det som att jag inte kan prata med nån,alla är precis likadana.Såna som jag trodde att alltid skulle vara där glider ifrån mig och jag kan inget göra.
-
Tumblr_lg5l5wf0zh1qgbixvo1_500_large


run away with me

Humöret är på topp och imorgon har jag den bästa dagen på hela veckan,kan det blir bättre?På kvällen ska jag på länk med Elin måste få lätta på hjärtat och Elin är min perfekta klagomur,det känns som att jag inte har träffat henne på läänge!

pain is temporary,quitting lasts forever.

kom just hem från sportten och ska hoppa i dushen och sen är mina planer oklara,vill fara ut men känner på mig att det inte kommer bli så.Blir antagligen så att jag bara sitter hemma och ser på Gossip Girl,va e nu där?

been there,done that

Har liksom bara släppt allt nu orkar faktiskt int oroa mig över om jag har gjort något fel eller inte.Orkar int att det ska vara så att vad som än kommer från min mun så blir jag missförstod.Tyvärr!
en av de få bilderna jag har med emilia!

i don't give a damn about my bad reputation

igår var vi hos mimmis med alla möjliga!Är inte mig själv idag och jag har kanske sovit 4 timmar inatt när vi sov 3 stycken i en liten säng.Snart ska jag tillbax till mimmi med humöret på topp.Hell no!
-
I'm mad at myself, not you. I'm mad for always being nice. I'm mad for always apologizing for things I didn't do. I'm mad for getting attached. I'm mad for depending on you and wasting my time on you. I'm mad for thinking about you, and most of all for not hating you when I should.
vart jag än i världen vänder står jag här med tomma händer

gårdagen blev inte som planerat,så vi var hos Alles en halvtimme sen for vi vidare med Mimmi och sen kom hon till mitt och sova och det blev nog till halv 4 innan vi sovd.Kom just hem från en Road Trip med Sofia och Robin.Idag ska jag till Mimmi och sova och Vidde ska väl hålla oss sällskap under kvällen!
-

Glad you came


you cast a spell on me

Jag har varit hemskt slut och osocial hela dagen!Efter skolan for jag raka vägen hem eller Anna stannade mig så pratade lite med henne också.Ikväll är det församlingshemmet som gäller,jag ska ju konfimeras nästa sommar känns som igår då jag och Emma satt hemma och så på Desperate Housewives hela helgerna!Imorgon är det fredag och då styr jag Mimmi,Emma och hennes kar av till pojo city!

9 facts about my family

1.Jag har flera gånger fått tanken på att flytta hemifrån
2.Mina föräldrar bor inte tsm
3.Jag har världens bästa bror&syskon
4.Finns inte ett enda foto där hela min familj är samlad
5.Mamma&Pappa är bra på olika sätt!
6.Strider sällan med min familj
7.Få saker som mina syskon inte vet om mitt liv
8.Börjar få slut på info
9.Chao

One day i just didn't get those butterflies,that's when i knew was over you

-
Kom just hem från rumpamagen med Elin och så träffa vi Amanda där och jag trodd nog att jag sku dö i ett skede men jag känner mig stolt såhär efter!Har en chokoplatta som sitter och glor på mig på mitt bord ska försöka motså frestelsen!Snart kommer Robin hit som jag inte sett på snart 2 veckor?Min kväll kommer mest bestå av Gossip Girl och Emma,int kan man klaga?

Bass Down Low


10 facts about my room

1.Har ett rum på 2 ställen som jag älskar!
2.Mina rum är inredda i rött.
3.Tycker om indisk stil
4.Sällan redigt
5.Där jag spenderar den mesta av min tid när jag är hemma
6.Är kär i sängarna som står där!
7.Det ligger kläder lite överallt i mitt rum!
8.Vill inhandla lite saker från Ikea och Indiska till rummen!
9.Kommer int på mera
10.Varsågod för den intressanta informationen!
Statement%2clight%2ctext%2clights%2cnot%2cor%2cthink-37d5217fc1c42279dec7d2506962d1bc_h_large

when you say nothing at all

Jag har varit sjukt slut hela dagen.Pappa kom just hem med en chokoplatta åt mig och riku bakar kladdkaka men va e nu där?Snart ska jag ett varv till Elin eftersom jag har varit hurja osocial idag och suttit hemma och sett på gossip girl!
Tumblr_lqycsadde21qisu7ko1_400_large

cry to me

when a girl tells you her problems it doesn't mean she complains.It means she trusts you.
Skönt att vara hemma!Igår träffa jag Anna,Ninni,Elin och många fleer,och idag har jag varit med Elin och senare på kvällen med Emilia!Super att allt är som vanligt.Nu blir det glass och Gossip Girl,känner på mig att imoron blir en lång dag.
kräfta

je

mar helt perfekt just nu,over 30 grader pa dagen god mat och det basta sallskapet sa kan man ju inte klaga!Idag har vi varit med en bil och shoppat hittade nu bara 1 par klackskor och sa har vi varit till en ljuvlig strand dar vi solade simmade och at glass.En dag for vi in med buss till stan och jag och alle var i himlen,kladerna kostade runt 5 euro och dom ar skitsnygga!Pa denhar on ar skor ocksa populara sa har nu nagra par klackskor och ballerinor till i skapet!
Imorgon och pa fredag ska vi bara sola,imorgon blir det stranden och pa fredag polen.Men nu ska vi ut och ata!

.

Anonym om Im in Spain bitch!:
va e bith?

Jag hade typ 1 minut pa mig att skriva inlagget innan min tid gick ut..
Im in Spain bitch!

chilar hart i Spanien med Alle,snart ska vi till beachen och catcha bruna. Vi tsigar!


once upon a time

Har idag varit till Elins och varit till kotipizza med Mimmi.Helt sjukt att det är 2 dagar tills vi flyger iväg men endå hur skönt som helst orkar int vara i denhär kottbyn mera.Imorgon ska jag försöka träffa så många som möjligt på en kväll som det går Emilia kommer jag spendera det mesta av kvällen med och så borde jag träffa Janni & Amanda Vidde,Elin och många fler!Skulle också vilja catcha up med Emma lite men eftersom hon är så jävla osocial och sitter inne på rummet och int ork tala så får de vara,ta åt dig.Har hur mycker läxor som helst att laga ska skriva klart en 4 sidors uppsats om Sara&Robin,och så har jag ett finska förhör när jag kommer hem..feels good!
I can't promise to solve all you're problems but i can promise you won't have to face them alone.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0