cupcake

For hem när det var 2 timmar kvar från skolan kände mig yr,trött och spyfärdig så jag for hem och slängde mig på soffan så ikväll blir det en lugn kväll,lite cs och Ghost Whisperer,mitt finskaprov blev flyttat till tisdagen så jag har en bra chans att få bra i dethär provet.Emma har lagat cupcakes så jag måste ju smaka på en!


(texten har inget med bilden att göra;)
Once trust is lost, it can be impossible to recover. Of course the truth is: we never know who we can trust. Those we're closest to can betray us, and total strangers can come to our rescue. In the end, most people decide to trust only themselves. It really is the simplest way to keep from getting burned.

Shut up woman get on my horse

Finska prov på torsdagen och som dom flesta vet så är jag ju inte en stjärna på de språket så jag borde börja läsa osv.For till evalds med Mimmi en stund på kvällen och något annat vettigt har jag egentligen inte gjort varit en stund till Robin&Sofia och varit till Påminne och se på kusinerna när dom åkt slalom.Imoron är det ny vecka och såklart nytt hus.Hoppas att denhär veckan blir åtminstone hälften så bra som denna vecka så är allt bra!

-

Sportlovet har varit jätte skönt med program varje dag!Igår började dagen med att jag bara var hemma och installerade sims och senare på kvällen så for jag till Mimmis och spelade Mario och åt Nutella♥ Idag ska jag fara och städa till Robins och sen ett varv fara på kaffe med Lindaa!Nu fick jag bråttom

Ma cherie

Sportlove började helt awesome jag sov hos Alles inatt och igår var vi hos Ninnis och skrattade mycket,idag har vi bara chillat sovit,spelat sims och sett på Alles träningar.Imoron kommer flickorna hem till oss dvs. mig och Emma och vi ska laga mat och sånt.Tror inte att det blir så mycket sportas denhär veckan har redan mycket program så.Men nu Lejonkungen♥

lovelySnowland

Har haft ett super bra veckoslut i kalla Himos med god mat,perfekt väder,och underbart sällskap.Känns inte så bra att fara tillbaka till vardagen och skolan igen..Borde packa upp mina väskor och få mitt rum i ordning.Imorgon börjar vi dagen med finska och matta,mysigt!

mama we all go to hell

Det har varit en lång dag,känns som att jag har hunnit med massor!Har hunnit vara i skolan,vara social hos Mikeys med alla möjliga och packat.Imorgon beger vi oss mot bäter paikkor!Har nu laddat min telefon med bra musik och så ska vi köpa godis inför resan,kommer ju sitta runt 4 timmar i bilen så.Men själva resan kommer bli great,men jag har en äcklig magkänsla att jag kommer glömma något viktigt hemma.Nu måste jag gå och sova så att jag orkar upp för 2 timmar i skolan!Tack och gonatt.
MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0