because i got high


heard you are moving on with someone new

Älskar ljusa dagar,blir allti på så mycket bättre humör när solen och våren kommer emot!När jag kom hem stod  2 Ben&Jerrys burkar i frysen och väntade på mig,så glass och film under mitt mysiga varma täcke var inte helt fel efter en jobbig skoldag.Senare for jag ut på en lång länk med Donna,välbehövd faktiskt har inte rört på mig på länge förutom att cykla till skolan.Nu ska jag läsa på Hälsokunskap och Hissa,och så har vi Kemi prov på tisdagen som jag borde få godkänt i.

Kär i en gamer

Vaknade med Elin som hade tagit upp hela sängen och rummet var kokhett.Vi vaknade och har sett på 2 filmer,Elin for just hem och jag ska snart hoppa i dushen och sen äta.Tycker att jag inte behöver vara så mycket ute idag när det är så dyster väder.Igår lagade vi tortillas hemma med Mimmi och Elin och sen for vi till Abc med alla möjliga.Vet inte ennu riktigt klart vad jag ska göra ikväll,ska höra lite med Elin.Ska nu vänta på att mamma kommer hem från Ekenäs så får hon laga mat åt mig.Nami!


See you in heaven

Jag har haft en så dålig dag att de e hemskt,haft på nerverna på allt och alla men så for vi och träna med Mimmi så blev det bättre,efter det kom jag hem och fick panik när jag inte kan någo berg eller halvöar till provet så får läsa jättemycket imoron istället.Ska nu sätta på ett avsnitt av Ghost Whisperer och sen sova och hoppas på att morgondagen blir bättre än denna dag.

yellow

Helgen har vari grym.På fredan drog vi iväg på till Jesses och hade de super med de bästa,har inget att klaga på!På lördag tog vi de bara lugnt med trötta Mimmi som hamna stiga upp tidit,det blev lite Abc,Mikeys och sen te och The Notebook hos Bilenbergs.
-
Har idag efter skolan varit på Sportfigur och damn vad jag var slut!Min kväll kommer spenderas med geografiboken i famnen och Ghost Whisperer,men nu och ta något att äta.

When the sun goes down

Fick en utmaning av Märta,Sofia,Mimmi och Janni&Amanda att skriva 7 punkter med fakta om mig jälv,som alla kanske inte visste och det var faktiskt jätte svårt för jag är inte bra att hitta saker om mig själv,men vi får se hur det går!:)
-
1.Jag är jätte fascinerad av vad som händer efter döden.
2.Jag tar saker som de kommer,tror att allt händer av en orsak.
3.Jag är inte så dum som alla tror.
4.Jag bryr mig inte så mycket om min kropp,har aldrig varit riktigt smal utan har alltid haft lite extra.
5.Älskar kärleksfilmer och det slutar med att jag storgråter i slutet.
6.Är ganska bra på att övertyga människor om jag vill.
7.I hela världen så är det nog Sara och Robin som är mina största idoler,tror att jag är lite av en blanding av de båda.
Spanien 2011♥

HELL YEAH

Denhär dagen var 100 gånger bättre än igår,jag vet int men direkt på morogonen igår visste jag att dagen skulle skita sig,jag rasa när ja for till skolan och had allmänt på nerverna.Idag har jag bara varit hemma och sett på Despis och undvikit människor,verkar int gå så bra ihop med nån denhär veckan så tror att jag passar bäst hemma just nu.

I'm searching every corner for what I know is mine

Gårdagen va rolig och vi kom hem ganska tidit me Mimmi men satt endå uppe till kanske 4 och pratade om allt,och på fredan var vi bara i abc och hos Mikeys.Jag borde slå upp min finskabok men Karatefylla är lite mer lockande just nu.Jag kommer ångra mig imoron..


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0